De beste Nespresso-machine kiezen

Snel een keuze maken? Zo doe je het: als je ’s ochtends gewoon van een snelle espresso houdt, bespaar jezelf dan wat geld en zoek een model dat geen melkschuimfunctie heeft. Als je langere koffie wilt zetten, kies dan een model met een ‘Lungo’-optie, of een model waarmee je het watervolume per kopje kunt regelen. Het is de moeite waard om de Nespresso Vertuo-serie te overwegen, die is ontworpen voor grotere kopjes. Als je van schuimige, melkachtige koffie houdt, kies dan tussen modellen met accessoires voor het opschuimen van melk, afhankelijk van of je meer of minder input wilt voor het opschuimproces. Zie onze beoordelingen van Nespresso-koffiemachines.

Nespresso-apparaten: wat te besteden

Er zijn opties voor elke smaak en elk budget in het Nespresso-assortiment. Duurdere Nespresso-machines hebben meestal extra functies, zoals een grotere capaciteit, meer opties voor de drankgrootte, geheugenprogrammering van uw favoriete koffie en melkopschuimen. Sommige zijn ook afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals gegoten aluminium voor een luxe uitstraling. Hier is een overzicht van het bereik op prijs:

Nespresso-machine

Redelijk geprijsd

Nespresso-apparaten

Deze modellen houden vast aan de basis en bieden een of twee opties voor de drankgrootte (meestal espresso of lungo) en geen melkschuim. Ze zijn waarschijnlijk vrij compact met een relatief kleine opvangbak voor capsules en een watertank. Als je gewoon een snelle espresso wilt, zouden ze meer dan genoeg moeten zijn. Essenza Mini XN110140 (77) – het instapmodel. Klein, compact en betaalbaar. Nespresso Pixie (100) – iets grotere capaciteit dan Essenza-modellen.

Midden geprijsde Nespresso-machines

Als je wat meer betaalt, krijg je een automatische melkopschuimer voor het maken van cappuccino’s, lattes en meer, en meer qua capaciteit en keuze. Extra’s kunnen meer drankopties zijn, de mogelijkheid om uw voorkeuren op te slaan of zelfs Bluetooth-functionaliteit, zodat u de machine vanaf uw telefoon of tablet kunt bedienen.

Nespresso Essenza Mini (€ 119) & Nespresso Pixie met Aeroccino-opschuimer (€ 140) – het bundelen van deze modellen met een melkopschuimer verhoogt de prijs, maar betekent dat je lattes kunt maken. Nespresso Lattissima Touch (€ 185) – ingebouwde automatische melkopschuimer voor melkachtige koffie met één druk op de knop. Nespresso Vertuo – deze machine gebruikt een ander type koffiepad en maakt langere koffies met een super schuimige bovenkant Premium Nespresso-machines (€ 200 en meer) Topmodellen van Nespresso maken een echt stijlstatement in uw keuken en bieden meer controle over uw koffie.

Nespresso-machine

Nespresso Vertuo of origineel?

In 2017 lanceerde Nespresso een geheel nieuw capsulesysteem, Vertuo. Dit systeem gebruikt de middelpuntvliedende kracht – de capsules op hoge snelheid ronddraaien – om je brouwsel te extraheren. Het is ontworpen om een ​​breder scala aan koffiesoorten te maken, met name langere dranken, voor degenen die geen pure espresso-fans zijn. Er zijn drie padgroottes om uit te kiezen en een handvol verschillende machines beschikbaar vanaf ongeveer € 180. U kunt geen originele Nespresso-capsules in deze machines gebruiken, alleen Vertuo-pads passen. Krijg ons oordeel over het nieuwe koffiesysteem en vergelijk alle drie de Vertuo-machines naast elkaar met onze Nespresso Vertuo-koffiemachine beoordelingen.

Leave a Comment